Wednesday, July 4, 2012

WHAT'S ON MY MIND

it's been awhile since I last updated this blog...i have been a real slow updater...super busy with life..
alhamdulillah, rezeki ALLAH bagi...i'm pregnant..insyaallah due on DEC 24...


Thinking of :
buying new breast pump..












hajat nak beli Harmony Medela...tp kalau ada yg bagi hadiah Medela Freestyle alangkah bahagianya...hehe

choosing a place to give birth
insyaallah plan kali ni nak bersalin di kg..due dec..contract pun habis hujung tahun..sempat la nak balik kg..tp  date & hospital mana belum decide lagi..maybe RUMAH BERSALIN ANNUR KUBANG KERIAN or KBMC

buying shoes and handbag for raya
slalunya raya takdelah nak beli kasut or handbag..tetiba this raya macam nak melaram sket..bukan apa alasan kukuh 1) selipar skarang kotor dah 2) beli bag besar sket senang nak sumbat pampers,susu safiyya


concentrated on typing suddenly husband call bgtau hp dia hilang..YA ALLAH, bukan rezeki dia..xpe..insyaallah ALLAH nak bagi rezeki lain la tuh...think +ve..budjet husband dah lari ni..so mcm mane dengan plan saya..hmmmm...wondering!!!!